Akció partnereknek

Home - Akció partnereknek

Év végi, újévi NETGO PARTNER ajánlás kampány!
2022. december 15-től 2023. január 9-ig!

Büszkék vagyunk rá, hogy új honlap tulajdonos partnereink egyharmada ajánlás útján érkezik, így munkánk eredménye szájról-szájra terjed általad, elégedett partnerünk segítségével. Ezért is döntöttük amellett, hogy ezzel az akcióval megjutalmazzuk a jövőbeni ajánlásokat!

Ajánlj tovább maximum három ismerősöd, üzleti partnered, beszállítód, viszonteladód, kereskedelmi partnered számára,
akik számára jól jöhet a jövőben egy prémium kategóriás új honlap
-30% kedvezménnyel.

 

Cserébe minden sikeresen kiajánlott partnered után a honlapod üzemeltetését díjmentesen elvégezzük.
Tehát ha három partnernek ajánlasz bennünket és sikeresen szerződtünk vele, akkor a honlapod üzemeltetése három hónapig díjmentes lesz (pl.: egy partner esetén egy hónapig).

+AJÁNDÉK:
A sikeres kiajánlások után nemhogy díjmentesen kapod az üzemeltetést, hanem átvizsgálom az egész oldalad és ellátom plusz tartalom és keresőoptimalizálás kiegészítésekkel is, hogy honlapod még hatékonyabb, jobb legyen.

Mit kell tenned?

 

01. lépés:  Gondolnod át, hogy melyik az az egy,kettő vagy maximum három partnered, akiknek szívesen ajánlod szolgáltatásunkat, valamint szívesen adod számára a 30%-os kedvezményt az új honlapja elkészítéséhez.

02. lépés: Ha megvannak a partnerek, akkor kérlek mindenképp egyeztess velük telefonon, hogy rád hivatkozva megkapja a 30%-os árkedvezményt, valamint tudjanak róla, hogy keresni fogjuk Őket.

03. lépés: Nincs más hátra, mint kitölteni az alábbi űrlapot, hogy rögzítsük rendszerünkben az információkat.

FIGYELEM!
A partnerkedvezmény és a NETGO kiajánlás kampány 2022. december 15-től – 2023. január 9-ig tart.
Ez bőven elegendő idő átgondolnod ezt a kedvező ajánlatot, de arra kérlek minél előbb végezd el, ha szeretnél ebben részt venni, mert a helyek gyorsan telnek, valamint a rád vonatkozó kedvezmények is annál később lesznek érvényesek.

Igen, kérem a díjmentes üzemeltetést és a SEO+tartalom kiegészítéseket a honlapomhoz!

Az akció 2022. december 15-től 2023. január 9-ig tart!