Honlap, webáruház üzemeltetés, karbantartás

Home - Honlap, webáruház üzemeltetés, karbantartás
KARBANTARTÁS, JAVÍTÁS, MÓDOSÍTÁS
HONLAP, WEBÁRUHÁZ  ÜZEMELTETÉS
null

Folyamatos honlap üzemeltetés és webáruház karbantartás szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk Internetes felületei gyors, biztonságos, vírusmentes üzemelését.

Nincs annál idegesítőbb, mikor a technika ördöge közbeszól és ellehetetleníti a napi levelezést vagy elérhetetlenné válik a honlap vagy a webáruház.
A weboldal zavartalan működésének alapfeltétele, hogy biztos és stabil technikai alapokon “álljon”. Ezt legfőképp egy jó tárhely szolgáltató választásával lehet elérni, azonban az adott honlap technikai állományát is karban kell tartani ahhoz, hogy a hosszú távú biztonságos működés fenntartható legyen.

Folyamatosan nyomon kell követni a szoftver verziók frissítését, azok kompatibilitását, valamint az alap rendszerre épülő bővítmények, modulok frissítését és karbantartását is.

Ezen szerződésekben külön kitérünk a vírusfertőzés és a feltört honlapokkal kapcsolatos javítások részleteire is.

A fentiek szerint elsősorban technikai karbantartásra gondolok, de az általunk készített honlapok és webáruházak esetében vállaljuk a tartalmi karbantartást is, ami a szövegek és képek, stb. elhelyezését és feltöltését foglalja magába.

A tartalom marketing külön megállapodás része, az adott egyedi igényre szabva.

KARBANTARTÁS, JAVÍTÁS, MÓDOSÍTÁS
HONLAP és WEBÁRUHÁZ JAVÍTÁS, VÍRUSÍRTÁS, FELTÖRT OLDAL JAVÍTÁSA
null
null

Alapvető frissítések

z alaprendszerekhez szükséges frissítések elvégzése biztosítja a biztonsági javítások általi alap védelmet.
null

Biztonsági másolat

Rendszeres biztonsági másolatot készítünk a komplett honlapról és technikai hátteréről, így biztosítva, hogy egy esetleges feltörés vagy vírusfertőzés esetén gyors és szakszerű visszaállítást tudjunk végezni.
null

Lassú betöltődés

Ez egy igen cseles terület, ugyanis nem csak vírusfertőzés esetén jelenhet meg ez a hiba, hanem az optimalizálatlan honlap esetében is. A hiba feltárása igen körülményes feladat, minden esetben előre kell egyeztetnünk a lépéseket.
null

Rendszeres víruskeresés

Jobb a megelőzés: a rendszeres víruskereséssel vagy ha kell vírusirtással elébe megyünk annak, hogy a Google fekete listára tegye a honlapot.

Általános rendelkezésre állás, kapacitás

fejlesztés 95%
Javítás 85%
Vírusirtás 76%
Megelőzés 52%
Tanácsadás 98%

Önnek is segíthetünk?

Egyedi vagy sablon alapú
WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Vállaljuk magánszemélyek, cégek webáruház készítés munkálatait az ország egész területén, legyen szó egyszerű funkciókkal ellátott egyedi webshopról vagy komoly több százezres termékű multi rendszerekről!

  • Nincsenek tartalomra vonatkozó korlátok
  • Akár Ön vagy munkatársa is szerkesztheti
  • Lehet mobilbarát és többnyelvű, felár nélkül
  • Lelkiismeretesek vagyunk, nincs zsákbamacska
0
+
Elégedett partner
0
Elkészített felület
0
+
Sikeres kampány
0
Megivott kávé

Honlap és webáruház üzemeltetés három alappillére!

Folyamatos honlap és webáruház karbantartás szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk Internetes felületei gyors, biztonságos, vírusmentes üzemelését, az általános és időszakosan kötelező technikai karbantartását, valamint a tartalmi módosításokat korlátlanul elvégezzük.

Az alaprendszerekhez és kiegészítők folyamatos frissítésének elvégzése biztosítja az alapvető kimaradás és hibamentes működést.

Akár folyamatos, akár időszakos módosításokról legyen szó, mindig készek vagyunk a tartalmak frissítésére. Nincs többé gazdátlan honlap.

A honlap vagy webáruház megtalálhatósága kulcsfontosságú kérdés. Nem elég előre kerülni, ott is kell tudni maradni. Üzemeltetés során talán ez az egyik legfontosabb feladat.

Netgo Systems Kft - legyen Ön is elégedett partnerünk!
Rólunk írták
null

Elégedett partnerből sosem lehet elég, így várjuk az Ön megbízását is…mindaddig itt van pár vélemény, hogyan vélekednek rólunk és munkánkról mások!