Honlapkészítés

Home - Honlapkészítés

honlapkészítés – felesleges pénzkidobás nélkül!

Mit szólna hozzá, ha a honlapkészítés nem kidobott pénz lenne és az elkészült hatékony honlap elkezdene igazából vevőket szerezni?

0
év piaci jelenlét

Tudom, hogy az Ön cége számára csak egy egyszerű honlap kell, számunkra viszont fontos a honlapkészítés során, hogy ez a honlap konkrétan érdeklődőket és vevőket hozzon. Gondolom ebben egyetértünk. Ha igen, akkor be kell látni, hogy napjainkban már ehhez nem elég egy egyszerű honlap.

Akkor hogyan?

Ahhoz, hogy az Ön honlapja valóban produktív, hatékony legyen és mindketten elégedettek legyünk, kompromisszumot kell kötnünk. Mi addig fogjuk lelkiismeretesen módosítani, alakítani az új oldalt, míg az el nem kezdi hozni az elvárt eredményeket, Ön pedig mint megbízó megfogadja a tanácsaimat és elengedi az ötleteiből azokat, amelyeket semmiképp nem javaslok beépíteni a készülő honlapba. Ha ez a kompromisszum működni tud, akkor egy csónakban evezünk, közösek a céljaink és eljönnek a kívánt eredmények.

Folyamatos támogatásunk 75%
Átlagos leterheltségünk 68%
Gyors reagálás, rugalmasság 80%

Netgo Systems Kft - honlapkészítés

Miért nem

10-ből 8 hazai céges weboldal egyszerűen még mindig nem arról beszél, amiről kellene!

Míg az egyik weboldal egyszerűen, addig a másik gyönyörű virtuóz animációval köszönti annak látogatóit, bemutatja a cég méregdrága ISO tanúsítványát, leírja a cégtörténetét, az elérhetőségeket, felsorolja a tevékenységi köreti, majd elégedett nyugalommal, hátradőlve várják a honlapkészítés után az eredményeket, jöhetnek az érdeklődők, jöhetnek a vevők!

A valóban hatékony honlap 5 alappillére

5 szakterület, 5 szakember, 5 követelményrendszer
Amelyek ha nincsenek, akkor leendő honlapja kudarcra van ítélve.

Az alábbi öt területből csupán kettő az, amit a honlap készítés során alkalmazunk, másik három területtel konkrétan a honlap elkészülte után szükséges foglalkozni.
Rossz hírem van: ezt nem mindenki csinálja így, pedig (talán egy kivételével) mindegyik területre szükség van.

Erős technikai alap, igényes felületek és jól kidolgozott tartalom adja
a hatékony weboldal alapját. Ezután jöhetnek a garanciák.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK,
MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA, TÖBB GARANCIÁVAL!

null

Technikai garancia

Nincs annál idegesítőbb, mikor technikai okok miatt nem üzemel megfelelően egy honlap. Az általunk készített oldalakra külön díj nélküli technikai és biztonsági garanciát vállalunk a szerződés ideje alatt.
null

Elégedettségi garancia

Sajnos Én forgolódom éjszakánként, mert tudom, hogy az Ön honlapja lehet jobb is. Elégedettségi garanciát vállalunk, mert addig dolgozunk az adott felületeken, míg az valódi eredményeket nem hoz.
null

Mobil optimalizálás

A hordozható eszközök kora eljött, elengedhetetlen, hogy ezeken az eszközökön is megtalálható legyen a honlap. Nálunk ez alapkövetelmény.

Netgo Systems Kft - honlapkészítés

Kérdése van a honlapkészítés esetén?

Keressen elérhetőségeink egyikén!

KÍVÁNCSI A RÉSZLETEKRE?

HONLAPKÉSZÍTÉS A LEGISMERTEBB TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREKKEL

Sokszor alkalmazunk tartalomkezelő rendszereket, ugyanis ha külön igény miatt nem indokolt, akkor ezekkel a rendszerekkel gyorsan és hatékonyan lehet profi honlap felületeket létrehozni, ráadásul a tartalmi frissítés és karbantartás is könnyebb.

Netgo Systems Kft - honlapkészítés

Kérdése van a honlapkészítés esetén?

Keressen elérhetőségeink egyikén!