Keresőoptimalizálás

Home - Keresőoptimalizálás

Honlap keresőoptimalizálás mobil eszközökre is

Az Ön igényeire szabott keresőoptimalizálás ajánlatunk kérje a kapcsolat menüpont alatt.

0
Google Első oldal

Keresőoptimalizálás, látogatottság növelés

Honlapot” sokan tudnak készíteni,  ám igen kevesen végzik el azt a két műveletet, amelyektől az megtalálható lesz az Interneten.

Ha ez a két terület nincs rendben, a készítésbe fektetett idő, pénz mindhiába volt, mivel a honlap nem lesz igazán megtalálható az Interneten.

Keresőoptimalizálás

A legalapvetőbb részmunka feladatok, a honlap elkészítése során, ahol többféle követelményrendszernek feleltetjük meg az új honlap felületeket, annak érdekében, hogy minél többen megtalálják az új honlapot.

Linképítés

Felkutatjuk és optimalizáljuk az új honlap felületekre mutató releváns hivatkozások minőségét és számát, hogy a Google minél jobb helyezéssel jutalmazza meg honlapunkat.

Netgo Systems Kft

Keresőoptimalizálás valódi eredményekkel

Nem csak a gazdátlan, elhagyott honlapokban nem hiszünk, hanem az optimalizálatlan honlapokban sem. Számunkra egyértelműen nem elfogadhatatlan, ha egy elkészült honlap nincs megfelelően keresőkre optimalizálva.

Ez olyan, mint egy méregdrága kanapé mögé csúszott katalógus. Senki nem találja, így nem lehet vásárolni belőle.
Minden munkánk esetében igyekszünk minél jobban kihasználni a keresőoptimalizálás adta lehetőségeket már a honlap elkészítése során is.

A füstje és a lángja!

On Site keresőoptimalizálás

mondjuk úgy honlapon belüli

Ide sorolunk olyan háttérmunkákat, amelyeket a honlapon belül vagy a honlap felületén a tartalomban végzünk. Ezek a technikai módosítások szorosan összefüggnek a szöveges tartalommal. Ez jó hatással van a szabad szavas keresőben elfoglalt pozícióra.

A lángja

 

Mivel ez a terület szoros kapcsolatban van a szövegekkel, így az On Site optimalizálást joggal nevezhetjük a dolog lángjának.
A keresőben javarészt szavakat beírva keresnek. Ez a terület kardinális kérdés a keresőkben elfoglalt helyezést nézve.

Off Site keresőoptimalizálás

azaz honlapon kívüli

Ez akkor kerül előtérbe, mikor az On Site optimalizálás megfelelően el van végezve. Ide a honlapon kívüli beállítások tartoznak, amelyek a honlapra mutató egyéb hivatkozások területeit fedik le. Linképítés, linkstratégia, linkkatalógusok és egyéb Google eszközök használata tartozik ide.

A füstje

 

Szakmai berkekben ezért a kijelentésemért megköveznek, de úgy véljük, hogy az On Site SEO az esetek túlnyomó részében elegendő szokott lenni. A megfelelő helyezések eléréséhez, az általunk készített felületeknél jellemzően, csak kis mértékben van szükség Off Site SEO-ra. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy abszolút nincs szükség Off Site SEO-ra. Ez csak a mi tapasztalatunk, hogy ennek a területnek nagyobb a füstje, mint a lángja.