Rólunk

Home - Rólunk
Netgo Systems Kft

KIK VAGYUNK?

Dinamikusan fejlődő csapatként folyamatosan keressük azokat az innovatív Internetes megoldásokat, mind honlap felületek, mind szoftverek tekintetében, amelyekkel egyszerűbben, de ugyanolyan hatékonysággal segítjük az Ön cégének digitális fejlődését!

Miben tudunk segíteni?

netgosystems-logo-www
szoftverfejlesztés, honlapkészítés, keresőoptimalizálás!
Legfőbb tevékenységeink!
null
Napjainkban sokkal nagyobb a hangsúly az Online jelenléten, mint azt alapból gondolnánk. A mobil eszközök rohamos elterjedésével, az információ áramlás gyorsulásával, olyan piaci változások alakulnak ki, amelyek alapjaiban változtatnak meg akár teljes iparágakat.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan szoftvereket, honlapokat, ezáltal olyan Online megoldásokat hozzunk létre, amelyek úgy kapcsolódnak az Ön cégének értékesítési folyamataihoz, hogy azt minél jobban segítse!

Böngésző alapú, webes szoftverfejlesztés egyedi és standard igények alapján is. Saját igényekre szabott, a cég struktúráját és metodikáját lekövető szoftver tervezés és szoftverfejlesztés szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésre.

honlapkészítés – felesleges pénzkidobás nélkül!

Mit szólna hozzá, ha a weboldal készítés nem kidobott pénz lenne és az elkészült hatékony honlap elkezdene igazából vevőket szerezni?

Honlap keresőoptimalizálás mobilbarát eszközökre is!
Honlapot” sokan tudnak készíteni,  ám igen kevesen végzik el azt a két műveletet, amelyektől az megtalálható lesz az Interneten.

szoftverfejlesztés, honlapkészítés, keresőoptimalizálás!

Miért minket válasszon?

null
null

Magas minőség

Nálunk ez nem klisé!

Alap esetben arra törekszünk, hogy az Ön elkészült szoftvere vagy honlapja a lehető legjobb minőségű legyen, hiszen cégfilozófiánk egyike, hogy a digitális felületek segítség cégeinket, ne pedig hátráltassák!

null

Prémium lehetőségek

Rutinszerűen!

Mindenki a legjobbat várja a pénzéért. A prémium kategória nálunk is elérhető! Viszont fel kell készülni, hogy ez mindennemű erőforrásban mindkettőnk részéről prémium erőfeszítéseket kíván.

null

Biztos Hosting!

A technika ördöge: halott!

Bármely projektünk esetében magas minőségű tárhely szolgáltatásokra építünk, így általunk készített szoftverek és honlapok biztos technikai alapokon dolgoznak, ami napjainkban rendkívül fontos!

null

100%-os karbantartás

Nincs otthagyott munka!

Leszámoltunk a gazdátlan, elavult, magára hagyott, befejezetlen honlapok és szoftverek világával. Karbantartás és üzemeltetés területén rugalmas és kedvező árú megoldásokat kínálunk.

Netgo Systems Kft.
Egyedi szoftverfejlesztés és honlapkészítés szolgáltatásaink cégeknek, magánszemélyeknek egyaránt elérhető.
Bármely kérdés, kérés esetén keressen elérhetőségeink egyikén. Biztosak vagyunk abban, hogy azért tudunk Önnek is megoldás értékű munkát végezni, mert már másoknak is tudtunk.
0
elkészített felület
0
elégedett partner
0
átadott szoftver
Netgo Systems Kft - legyen Ön is elégedett partnerünk!
Rólunk írták!
null

Elégedett partnerből sosem lehet elég, így várjuk az Ön megbízását is…mindaddig itt van pár vélemény, hogyan vélekednek rólunk és munkánkról mások!

Kérdése van?

Keressen bennünket elérhetőségeink egyikén és mihamarább felvesszük Önnel a kapcsolatot.