Referenciák

Home - Referenciák

Netgo szoftver és honlap referenciák

Folyamatosan bővülő partnerkörünkből a teljesség igénye nélkül válogattunk referenciák között. Gyűjtöttünk régi és új honlapkészítés referenciákat és egyéb kiemelkedőbb referenciát is.

Válasszon alább a fülek segítségével témakör szerint.


Lineamotor egyedi fejlesztésű, kereskedelmi, vertikális portál

Egyedi, zárt CMR rendszer kiépítése országos készletkezelés, raktárközi mozgatás, leltár és garanciális jogok kezelésére, érvényesítésére.

Fejlesztés nyelve: Magyar,
Felhasználás: Magyarország

Felhasznált technológia:
PHP, Html, Javascript, Jquery, MySQL

Weloguest – Onilne szálloda management szoftver

Teljes funkcionális kiépítés, regisztrációtól a kártyás fizetési lehetőségekig, szobatükör, szobakezelés, foglalás kezelés, teljes csatlakozás szállásfoglaló felületekkel.

Fejlesztés nyelve: Magyar
Felhasználás: Magyarország

Felhasznált technológia:
PHP, Html, Javascript, Jquery, MySQL, Simplepay, API

Türkiz Mental – Szociális és Mentálhigiénés Ellátást Segítő Szoftver

Teljes funkcionális kiépítés, mentálhigiénés kezelést ellátó funkciók, ápolást és eseti naplózást segítő funkciók, jegyzőkönyv generálás és még sok más funkció.

Fejlesztés nyelve: Magyar
Felhasználás: Magyarország

Felhasznált technológia:
PHP, Html, Javascript, Jquery, MySQL, PWA, Simplepay, API

Partnereink között az elmúlt 10 évben igen sok cég megfordult, mind a weboldal készítés, mind az egyéb Online területek esetében. Vannak akik továbbra is partnereink maradtak, vannak akik nálunk ügyesebb fejlesztőcsapatot találtak.

Egy viszont maradt: elköteleződésünk az iránt, hogy csak azt a weboldalt érdemes elkészíteni, amelynek további sorsot is szánunk.

 

Honlap referenciák vs. valódi eredmények

 

Az az igazság, hogy készíthetünk kacsalábon forgó, csilli – villi, profi megjelenésű weboldalt, optimalizálhatjuk éjjel – nappal, azt le kell szögeznünk, hogy azoknak a honlapoknak van eredménye, ahol partnerünk kérésünket teljesítve, minden alap és szakmai információt megad a honlap tartalmának bővítéséhez, majd rendszeres időközönként további tartalmakkal is tud szolgálni.

Még mindig megállja a helyét, ha azt mondom, hogy a “tartalom a király”, mögötte folyamatosan változik minden technikai téren, de az Ön oldaláról csupán azt kell nyújtania, amihez egyébként is ért.